Produkty spożywcze

Jesteś tutaj: » Strona główna » Mięso i wędliny

Mięso i wędliny

Produkty od 1 do 20 z 54

Pasza trzoda

AdiFeed od lat tworzy rynek eubiotyków w Polsce i na świecie, dokładając wszelkich starań, aby ograniczyć i wyeliminować antybiotyki z produkcji żywności. więcej »
Dodano: 2018-07-31
Adifeed - wytwórnia pasz

Akcesoria do wyrobu domowych wędlin

 Akcesoria do wyrobu domowych wędlin

W ofercie posiadamy liczne akcesoria wędliniarskie do wyrobu domowych wędlin, kiełbas. Polecamy maszynki do mięsa renomowanego polskiego producenta, jelita, pęcherze, osłonki poliamidowe oraz białkowe, aromatyczne przyprawy. Zapewniamy szybką i profesjonalną realizację każdego zamówienia. więcej »
Dodano: 2017-05-09
Brak danych

Golonka wieprzowa 650g

 Golonka wieprzowa 650g

Pyszna, soczysta golonka wieprzowa , bez skóry ,bez chemii , bez obstrzykiwania.Sposób przygotowania: produkt wystarczy odgrzać więcej »
Dodano: 2017-01-10
WŁOCHY

Tradycyjne wędliny

 Tradycyjne wędliny

Sklep Mięsno - Wędliniarski KABANOS poleca tradycyjne wędliny. U nas znajdą Państwo szynki i kiełbasy wędzone, wędliny suche, kabanosy. więcej »
Dodano: 2016-12-29
MASARNIA JABŁOŃSCY IŁAWA

Mięso wołowe

 Mięso wołowe

Sklep Mięsno - Wędliniarski KABANOS poleca mięso wołowe. U nas znajdą Państwo wołowinę z kością oraz bez kości różnego rodzaju. więcej »
Dodano: 2016-12-29
Brak danych

Mięso drobiowe kurczak, indyk

 Mięso drobiowe kurczak, indyk

Sklep Mięsno - Wędliniarski KABANOS poleca mięso drobiowe z kurczaka i indyka. W ofercie posiadamy: szyję, skrzydło, nogę, podudzie, udo, filet z piersi, polędwiczki, cały ptak, podroby drobiowe (wątroba, żołądki, serca). więcej »
Dodano: 2016-12-29
GRANDPI SP. Z O.O HURTOWNIA 11, GRUDZIĄDZ

Mięso wieprzowe

 Mięso wieprzowe

Sklep Mięsno - Wędliniarski KABANOS poleca mięso wieprzowe. W ofercie posiadamy m.in. takie elementy mięsa wieprzowego jak: schab, szynka, łopatka, karkówka, boczek, golonka, wątróbka. więcej »
Dodano: 2016-12-29
UBÓJ I SPRZEDAŻ MIĘSA ANDRZEJ KOTYLA ARTUR KOTYLA NIDZICA

Mięso i wędliny ekologiczne

 Mięso i wędliny ekologiczne

Mięso o wędliny ekologiczne oraz tradycyjne' Oferujemy szeroki wybór mięsa oraz wędlin ekologicznych i tradycyjnych znanych i cenionych producentów: Limeko, Jasiółka, Wasąg. więcej »
Dodano: 2016-11-25
Zakłady mięsne: Limeko,Jasiółka,Wasąg

Dodatkowe informacje:organiczne

Foie gras z kaczki

 Foie gras z kaczki

Foie gras - pasztet z kaczych wątróbek 90% z dodatkiem Porto Eleganckie, znane na całym świecie danie . Przysmak w postaci foie gras z kaczki był i jest obowiązkową częścią każdego wystawnego przyjęcia. Oczywiście można się domyślić, że w dawnych czasach był konsumowany jedynie przez najwyżej sytuowanych. Dziś jego dostępność dociera do szerszej ilości odbiorców. więcej »
Dodano: 2016-07-19
Bułgaria

Rodzaj:dziczyzna

Kebaby

 Kebaby

Podajemy tylko kebab z mięsa najwyższej jakości. Oferujemy kebaby na talerzu, w bułce, jako tortilla, jako kapsalony oraz wiele innych !! Zapraszamy! więcej »
Dodano: 2016-05-05
Pizza Bar

Confit z kaczki

 Confit z kaczki

Kaczka uchodzi za najszlachetniejszy rodzaj drobiu. Charakteryzuje się dużo bardziej wyrazistym smakiem niż kurczak i indyk. Obecnie potrawy z kaczki ponownie stają się modne , uchodzą za danie ekskluzywne, podawane są na przyjęciach , podczas świąt itp. więcej »
Dodano: 2016-05-04
Francja

Rodzaj:dziczyzna

mięsa polskie

 mięsa polskie

eksport - hurt - wszystkie mięsa --- www.aleks-pl.eu --- więcej »
Dodano: 2011-04-01
Polska

Kraj pochodzenia:Polska

Kurczak Halal

 Kurczak Halal

Kurczak z naturalnego uboju Halal, klasa A, kalibracja 1,2 - 2,2 kg. Delikatne mięso, jasna i gładka skóra, bez połamanych kości, więcej »
Dodano: 2015-05-13
Brak danych

Produkty mięsne

 Produkty mięsne

Delikatesy Asia oferują codziennie świeże produkty mięsne. Na życzenia naszych klientów rozbijamy na kotlety mięso z karkówki lub schabu. więcej »
Dodano: 2015-03-12
Brak danych

T-Bone stek ''Irish Nature'', ok. 550-650 g/szt.

T-Bone stek ''Irish Nature'', ok. 550-650 g/szt.

Steki ze szlachetnej rasy bydła Limousine. Zawdzięczają swoją nazwę szczególnemu rodzajowi cięcia, które pozostawia wewnątrz steka kość w kształcie litery T. Większa część mięsa po jednej stronie kości to rostbef, natomiast po drugiej stronie znajduje się część polędwicy. T-bone'y doskonale nadają się do grillowania i smażenia. Ze względu na dwa rodzaje mięsa i rozdzielającą je kość, części t-bone'a smaży/grilluje się w różnym tempie: mięso bliżej kości przygotowuje się szybciej od tego na brzegach, a polędwica jest szybciej gotowa od rostbefu. Smaży się je 6 - 8 min. z każdej strony. T-bone'y sprzedawane są na kilogramy. Jedna sztuka waży ok 0,55 - 0,65 kg. więcej »
Dodano: 2015-01-27
Brak danych

Rodzaj:wołowina
Dodatkowe informacje:organiczne

Argentyńska polędwica wołowa ''Angus'', 3/4 lbs, ok. 1,5 kg/szt, vacum

Argentyńska polędwica wołowa ''Angus'', 3/4 lbs, ok. 1,5 kg/szt, vacum

Wołowina z rasy krów Angus, to jedno z najznakomitszych mięs świata. Argentyna słynie ze swojej wołowiny. Mięso Angusa jest soczyste, miękkie i bardzo często wybierane przez szefów najlepszych restauracji na świecie. więcej »
Dodano: 2015-01-26
Brak danych

Rodzaj:wołowina
Dodatkowe informacje:organiczne

Coppa ok 1 kg / sztuka

Coppa ok 1 kg / sztuka

Coppa to pyszna włoska wędlina dojrzewająca na bazie mięsa wieprzowego - karkówki. Charakteryzuje się pełnym i zrównoważonym smakiem. więcej »
Dodano: 2015-01-23
Brak danych

Rodzaj:mieszany
Dodatkowe informacje:organiczne

Biodrówka cielęca, ok. 2 kg/szt., vacum

 Biodrówka cielęca, ok. 2 kg/szt., vacum

Doskonałej jakości cielęcina. Idealna na pieczeń w całości lub krojona na steki Produkt po zamówieniu zostanie zważony i dopiero wyceniony. więcej »
Dodano: 2015-01-23
Brak danych

Rodzaj:cielęcina
Dodatkowe informacje:organiczne

Linumerski gulasz cielęcy ręcznie krojony, 1 kg / op.

 Linumerski gulasz cielęcy ręcznie krojony, 1 kg / op.

Dużo ruchu wśród dziewiczej przyrody to warunek uzyskiwania wysokogatunkowego mięsa. Świeże zioła i trawy zapewniają różowy kolor i pierwotne aromaty mięsa. Delikatna cielęcina z Linum odkłada tłuszcze wewnątrz mięśni i jest wyjątkowo soczysta. Tak delikatne mięso marmurkowane tłuszczem nadaje się szczególnie na krótkie smażenie lub pieczeń cielęcą. więcej »
Dodano: 2015-01-23
Brak danych

Rodzaj:cielęcina
Dodatkowe informacje:organiczne

Biodrówka na steki Angus, Argentyna, ok. 2,5kg / szt.

 Biodrówka na steki Angus, Argentyna, ok. 2,5kg / szt.

Wołowina z rasy krów Angus, to jedno z najznakomitszych mięs świata. Argentyna słynie ze swojej wołowiny.Mięso Angusa jest soczyste, miękkie i bardzo często wybierane przez szefów najlepszych restauracji na świecie.Ten kawałek jest idealny do przygotowania pięknych steków w bardzo dobrej cenie. Delikatna warstwa tłuszczyku, sprawia że mięso jest soczyste i nie wysycha podczas grillowania lub smażenia. więcej »
Dodano: 2015-01-22
Brak danych

Rodzaj:wołowina
Dodatkowe informacje:organiczne

Mięso i wędliny

Potrawy mięsne należą do jednych z najpopularniejszych dań na świecie. W wielu kulturach uznawane były za rarytas i spożywano je głównie podczas specjalnych uroczystości. Dziś również mięso i wędliny towarzyszą świątecznym obiadom i spotkaniom rodzinnym. Na co dzień spożywamy je głównie pod postacią wędlin i przetworów mięsnych. Znamy tysiące sposobów na przyrządzanie mięsa – pikantne, łagodne, w przeróżnych sosach, mielone, pieczone, smażone, gotowane czy z grilla. Ostatnio najpopularniejsze zdają się być dania drobiowe, jednak chętnie spożywamy też schab wieprzowy czy delikatną jagnięcinę.