Produkty spożywcze

Jesteś tutaj: » Strona główna » Mięso i wędliny

Mięso i wędliny

Mięso drobiowe

 Mięso drobiowe

Mięso drobiowe: kaczki, kurczaka, indyka, gęsi, królika. Oferujemy m.in.: filety, podudzia, cała tuszka więcej »
Dodano: 2013-12-03
Brak danych

Rodzaj:drób

Podudzie z indora b/k, b/s

 Podudzie z indora b/k, b/s

Podudzie z indora bez skóry, bez kości. Cena 11,40zł. Cena do negocjacji. Forma pakowania poliblok. Zapraszamy do współpracy. więcej »
Dodano: 2013-04-18
Brak danych

Rodzaj:drób

Rladki drobiowe

 Rladki drobiowe

Produkt nadziewany mięsem mielonym drobiowym, naturalne przyprawy, smak kurczaka z rożna, poprószony pietruszką. więcej »
Dodano: 2011-02-09
P.P.H.U. DROBGEN

Rodzaj:drób
Dodatkowe informacje:bez konserwantów

Mrożone łapki z kurczaka kl. A

 Mrożone łapki z kurczaka kl. A

Witam, Posiadamy na sprzedaż mrożone łapki z kurczaka, klasy A, czyszzone. (Z uprawnieniami na kraje trzecie ( HK, Vietnam, kraje Afryki) ). Kontakt mailowy lub tel. tel. 661 616 130 mail. bestfood@bestfood.com.pl więcej »
Dodano: 2011-08-01
Brak danych

Rodzaj:drób
Kraj pochodzenia:PL

De volaille

 De volaille

Swój niezrównany smak produkt zawdzięcza odpowiednio dobranym przyprawom oraz kawałku masła w środku. Jako potwierdzenie swej wysokiej jakości, produkt uzyskał certyfikat programu "Doceń Polskie", który przyznawany jest tylko produktom spełniającym wysokie wymogi jakościowe. więcej »
Dodano: 2011-02-09
P.P.H.U. DROBGEN

Rodzaj:drób
Dodatkowe informacje:bez konserwantów

Mięso i wędliny

Potrawy mięsne należą do jednych z najpopularniejszych dań na świecie. W wielu kulturach uznawane były za rarytas i spożywano je głównie podczas specjalnych uroczystości. Dziś również mięso i wędliny towarzyszą świątecznym obiadom i spotkaniom rodzinnym. Na co dzień spożywamy je głównie pod postacią wędlin i przetworów mięsnych. Znamy tysiące sposobów na przyrządzanie mięsa – pikantne, łagodne, w przeróżnych sosach, mielone, pieczone, smażone, gotowane czy z grilla. Ostatnio najpopularniejsze zdają się być dania drobiowe, jednak chętnie spożywamy też schab wieprzowy czy delikatną jagnięcinę.