Mięso
Mięso wołoweSklep Mięsno - Wędliniarski KABANOS poleca mięso wołowe. U nas znajdą Państwo
wołowinę z kością oraz bez kości różnego rodzaju. więcej » | ||||
Mięso drobiowe kurczak, indykSklep Mięsno - Wędliniarski KABANOS poleca mięso drobiowe z kurczaka i indyka. W ofercie posiadamy: szyję, skrzydło, nogę, podudzie, udo, filet z piersi, polędwiczki, cały ptak, podroby drobiowe (wątroba, żołądki, serca). więcej » | ||||
Mięso wieprzoweSklep Mięsno - Wędliniarski KABANOS poleca mięso wieprzowe. W ofercie posiadamy m.in. takie elementy mięsa wieprzowego jak: schab, szynka, łopatka, karkówka, boczek, golonka, wątróbka. więcej » | ||||
KebabyPodajemy tylko kebab z mięsa najwyższej jakości. Oferujemy kebaby na talerzu, w bułce, jako tortilla, jako kapsalony oraz wiele innych !! Zapraszamy! więcej » | ||||
Confit z kaczkiKaczka uchodzi za najszlachetniejszy rodzaj drobiu.
Charakteryzuje się dużo bardziej wyrazistym smakiem niż kurczak i indyk.
Obecnie potrawy z kaczki ponownie stają się modne , uchodzą za danie ekskluzywne, podawane są na przyjęciach , podczas świąt itp. więcej »
| ||||
mięsa polskieeksport - hurt - wszystkie mięsa --- www.aleks-pl.eu --- więcej »
| ||||
Kurczak HalalKurczak z naturalnego uboju Halal, klasa A, kalibracja 1,2 - 2,2 kg. Delikatne mięso, jasna i gładka skóra, bez połamanych kości, więcej » | ||||
Produkty mięsneDelikatesy Asia oferują codziennie świeże produkty mięsne. Na życzenia naszych klientów rozbijamy na kotlety mięso z karkówki lub schabu. więcej » | ||||
T-Bone stek ''Irish Nature'', ok. 550-650 g/szt.Steki ze szlachetnej rasy bydła Limousine. Zawdzięczają swoją nazwę szczególnemu rodzajowi cięcia, które pozostawia wewnątrz steka kość w kształcie litery T. Większa część mięsa po jednej stronie kości to rostbef, natomiast po drugiej stronie znajduje się część polędwicy.
T-bone'y doskonale nadają się do grillowania i smażenia. Ze względu na dwa rodzaje mięsa i rozdzielającą je kość, części t-bone'a smaży/grilluje się w różnym tempie: mięso bliżej kości przygotowuje się szybciej od tego na brzegach, a polędwica jest szybciej gotowa od rostbefu. Smaży się je 6 - 8 min. z każdej strony.
T-bone'y sprzedawane są na kilogramy. Jedna sztuka waży ok 0,55 - 0,65 kg. więcej »
| ||||
Argentyńska polędwica wołowa ''Angus'', 3/4 lbs, ok. 1,5 kg/szt, vacumWołowina z rasy krów Angus, to jedno z najznakomitszych mięs świata.
Argentyna słynie ze swojej wołowiny. Mięso Angusa jest soczyste, miękkie i bardzo często wybierane przez szefów najlepszych restauracji na świecie. więcej »
| ||||
Biodrówka cielęca, ok. 2 kg/szt., vacumDoskonałej jakości cielęcina. Idealna na pieczeń w całości lub krojona na steki Produkt po zamówieniu zostanie zważony i dopiero wyceniony. więcej »
| ||||
Linumerski gulasz cielęcy ręcznie krojony, 1 kg / op.Dużo ruchu wśród dziewiczej przyrody to warunek uzyskiwania wysokogatunkowego mięsa. Świeże zioła i trawy zapewniają różowy kolor i pierwotne aromaty mięsa. Delikatna cielęcina z Linum odkłada tłuszcze wewnątrz mięśni i jest wyjątkowo soczysta. Tak delikatne mięso marmurkowane tłuszczem nadaje się szczególnie na krótkie smażenie lub pieczeń cielęcą. więcej »
| ||||
Biodrówka na steki Angus, Argentyna, ok. 2,5kg / szt.Wołowina z rasy krów Angus, to jedno z najznakomitszych mięs świata. Argentyna słynie ze swojej wołowiny.Mięso Angusa jest soczyste, miękkie i bardzo często wybierane przez szefów najlepszych restauracji na świecie.Ten kawałek jest idealny do przygotowania pięknych steków w bardzo dobrej cenie. Delikatna warstwa tłuszczyku, sprawia że mięso jest soczyste i nie wysycha podczas grillowania lub smażenia. więcej »
| ||||
Antrykot wołowy z Irlandii 'Irish Nature', ok. 3,0 kg/szt.Wołowina z Irlandii to chyba najlepsza w tej chwili wołowina w Europie. Doskonale warunki hodowlane "Zielonej Wyspy" pozwalają osiągnąć doskonałe rezultaty. Mięso jest krwiste, soczyste i bardzo delikatne. więcej »
| ||||
Antrykot wołowy Argentyna ''Angus'', ok 2,5 kg/szt.Wspaniały kawałek mięsa na steki "rib eye steak". Idealne proporcje mięsa i tłuszczyku sprawiają, że steki z antrykotu są soczyste i wyraziste w smaku. Wołowina z rasy krów Angus, to jedno z najznakomitszych mięs świata. Argentyna słynie ze swojej wołowiny. Mięso Angusa jest soczyste, miękkie i bardzo często wybierane przez szefów najlepszych restauracji na świecie. więcej »
| ||||
US Beef antrykot wołowy, ok. 4 kg/szt.Doskonała porcja, prawdziwej amerykańskiej wołowiny. Stek z antrykotu to prawdziwa tradycja amerykańskiej kuchni. więcej »
| ||||
BaraninaProponujemy Państwu szeroką gamę wyrobów z koniny oraz surowego mięsa końskiego. Między innymi polędwicę końską, metkę końską, krakowską końską oraz szeroki wybór kiełbas z koniny. więcej » | ||||
Jagnięcina irlandzkaAlltrade Trading Sp. z o.o specjalizuje się w imporcie i sprzedaży wysokiej jakości jagnięciny irlandzkiej. więcej » | ||||
DziczyznaSklep mięsny Żeberko oferuje Państwu szeroki wybór mięsa i wędlin pochodzących od sprawdzonych producentów.
Zapraszamy. więcej » | ||||
Mięso drobioweMięso drobiowe: kaczki, kurczaka, indyka, gęsi, królika.
Oferujemy m.in.: filety, podudzia, cała tuszka więcej »
|