Produkty spożywcze

Jesteś tutaj: » Strona główna » Mięso i wędliny

Mięso i wędliny

Produkty od 21 do 40 z 53

Antrykot wołowy z Irlandii 'Irish Nature', ok. 3,0 kg/szt.

 Antrykot wołowy z Irlandii 'Irish Nature', ok. 3,0 kg/szt.

Wołowina z Irlandii to chyba najlepsza w tej chwili wołowina w Europie. Doskonale warunki hodowlane "Zielonej Wyspy" pozwalają osiągnąć doskonałe rezultaty. Mięso jest krwiste, soczyste i bardzo delikatne. więcej »
Dodano: 2015-01-22
Brak danych

Rodzaj:wołowina
Dodatkowe informacje:organiczne

Antrykot wołowy Argentyna ''Angus'', ok 2,5 kg/szt.

 Antrykot wołowy Argentyna ''Angus'', ok 2,5 kg/szt.

Wspaniały kawałek mięsa na steki "rib eye steak". Idealne proporcje mięsa i tłuszczyku sprawiają, że steki z antrykotu są soczyste i wyraziste w smaku. Wołowina z rasy krów Angus, to jedno z najznakomitszych mięs świata. Argentyna słynie ze swojej wołowiny. Mięso Angusa jest soczyste, miękkie i bardzo często wybierane przez szefów najlepszych restauracji na świecie. więcej »
Dodano: 2015-01-22
Brak danych

Rodzaj:wołowina
Dodatkowe informacje:organiczne

US Beef antrykot wołowy, ok. 4 kg/szt.

 US Beef antrykot wołowy, ok. 4 kg/szt.

Doskonała porcja, prawdziwej amerykańskiej wołowiny. Stek z antrykotu to prawdziwa tradycja amerykańskiej kuchni. więcej »
Dodano: 2015-01-22
Brak danych

Rodzaj:wołowina
Dodatkowe informacje:organiczne

KWAS MLEKOWY 80% SPOŻYWCZY

KWAS MLEKOWY 80% SPOŻYWCZY W KANISTRACH A 25 KG I PALETOPOJEMNIKACH A 1000 LITRÓW. SZCZEGÓŁOWE INFORMACJE POD ADRESEM: agrema@agrema.pl tel. 570 616 170 więcej »
Dodano: 2014-09-14
Brak danych

Wędliny tradycyjne

 Wędliny tradycyjne

W naszej masarni znajdą Państwo najwyższej jakości wędliny tradycyjne, przygotowywane bez dodatków chemii i konserwantów. Zapraszamy. więcej »
Dodano: 2014-08-29
Brak danych

Kiełbasa swojska

 Kiełbasa swojska

W naszej masarni znajdą Państwo najwyższej jakości tradycyjne wędliny i swojskie kiełbasy. Zapraszamy. więcej »
Dodano: 2014-08-29
Brak danych

Baranina

 Baranina

Proponujemy Państwu szeroką gamę wyrobów z koniny oraz surowego mięsa końskiego. Między innymi polędwicę końską, metkę końską, krakowską końską oraz szeroki wybór kiełbas z koniny. więcej »
Dodano: 2014-04-28
Brak danych

Jagnięcina irlandzka

Alltrade Trading Sp. z o.o specjalizuje się w imporcie i sprzedaży wysokiej jakości jagnięciny irlandzkiej. więcej »
Dodano: 2014-02-26
Brak danych

Dziczyzna

 Dziczyzna

Sklep mięsny Żeberko oferuje Państwu szeroki wybór mięsa i wędlin pochodzących od sprawdzonych producentów. Zapraszamy. więcej »
Dodano: 2012-09-18
Brak danych

Tuleja do produkcji kebaba

 Tuleja do produkcji kebaba

TULEJA ALUMINIOWA DO PRODUKCJI KEBABA GYROSA Zajmujemy się dystrybucją tulej do kebaba, gyrosa. Są to tuleje wykonane z wysokiej jakości tektury owiniętą od zewnątrz i wewnątrz folią aluminiową Dokładne wymiary tulei: - 17 mm średnica wewnątrz - 2,5 mm grubość ścianki - długość od 350 mm (35cm) do 900 mm (90cm) Gwarantujemy wysoką jakość produktu oraz atest do kontaktu z żywnością więcej »
Dodano: 2014-01-27
ORZAPAK

Wędliny

 Wędliny

Oferujemy: - Szynki wieprzowe gotowane, - Kiełbasy cienkie, - Szynki wieprzowe wędzone, - Szynki drobiowe, - Kiełbasy grube, - Wyroby grillowe, - Boczki wędzone. więcej »
Dodano: 2013-12-03
Brak danych

Mięso drobiowe

 Mięso drobiowe

Mięso drobiowe: kaczki, kurczaka, indyka, gęsi, królika. Oferujemy m.in.: filety, podudzia, cała tuszka więcej »
Dodano: 2013-12-03
Brak danych

Rodzaj:drób

Wiejski stół weselny

 Wiejski stół weselny

Dla naszych Klientów przygotowaliśmy możliwość skomponowania tzw. "wiejskiego stołu weselnego". Do Państwa dyspozycji pozostają produkty takie, jak: - prosiak pieczony, - smalec domowy, - szynka z nogą, - salcesony, - szynka z kością, - kaszanka, - kiełbasy wiejskie. Zapraszamy. więcej »
Dodano: 2013-10-10
Brak danych

Wyroby garmażeryjne

 Wyroby garmażeryjne

Nasza firma oferuje Państwu wyśmienite wyroby garmażeryjne takie, jak: - tatar, - nóżki w galarecie, - smalec domowy, - pasztet, - kiszka ziemniaczana, - metka tatarska, - mostek faszerowany, - prosiak pieczony, - kaczka faszerowana. Zapraszamy. więcej »
Dodano: 2013-10-10
Brak danych

Wędliny

 Wędliny

W naszej ofercie posiadamy szeroki asortyment wędlin, m.in.: - kiełbasy, - parówki, - słoninę, - wędzonki, - baleron, - boczek, - schab, - polędwicę, - bekon, - żeberka, - szynki, - podgardle, - podroby, - rolady. Zapraszamy. więcej »
Dodano: 2013-10-10
Brak danych

Mięso

 Mięso

Firma El-Ted oferuje Państwu świeże mięso najwyższej jakości: - wieprzowina, - drób, - wołowina, - cielęcina. Zapraszamy. więcej »
Dodano: 2013-10-10
Brak danych

KOMORA WĘDZARNICZA

 KOMORA WĘDZARNICZA

Produkujemy komory zasilane gazem, olejem opałowym, parą lub elektrycznie. Całość wykonana jest ze stali kwasoodpornej. Wysoka jakość wykonania i użycie najnowszych technologii, jak sterowanie mikroprocesorowe z możliwością komputerowej rejestracji i wizualizacji procesu, zapewniają odpowiedni komfort pracy. więcej »
Dodano: 2013-06-14
BORATO INVESTMENT SP. Z O.O.

Mięso drobne jasne gulasz z indyka

 Mięso drobne jasne gulasz z indyka

Witam, mam do sprzedania mięso drobne z indyka -jasne. Forma pakowania: świeże: pojemnik E2 mrożone -poliblok. Cena: 8,80 zł. Zapraszam do współpracy. więcej »
Dodano: 2013-05-09
Brak danych

Udziec z indyczki

 Udziec z indyczki

Witam, mam do sprzedania udziec z indyczki-b/k- pakowany w pojemnik E2. Cena: 11,50 zł. Cena oraz forma płatności do uzgodnienia. Zapraszam do współpracy. więcej »
Dodano: 2013-05-09
Brak danych

Podudzie z indora b/k, b/s

 Podudzie z indora b/k, b/s

Podudzie z indora bez skóry, bez kości. Cena 11,40zł. Cena do negocjacji. Forma pakowania poliblok. Zapraszamy do współpracy. więcej »
Dodano: 2013-04-18
Brak danych

Rodzaj:drób

Mięso i wędliny

Potrawy mięsne należą do jednych z najpopularniejszych dań na świecie. W wielu kulturach uznawane były za rarytas i spożywano je głównie podczas specjalnych uroczystości. Dziś również mięso i wędliny towarzyszą świątecznym obiadom i spotkaniom rodzinnym. Na co dzień spożywamy je głównie pod postacią wędlin i przetworów mięsnych. Znamy tysiące sposobów na przyrządzanie mięsa – pikantne, łagodne, w przeróżnych sosach, mielone, pieczone, smażone, gotowane czy z grilla. Ostatnio najpopularniejsze zdają się być dania drobiowe, jednak chętnie spożywamy też schab wieprzowy czy delikatną jagnięcinę.