Produkty spożywcze

Jesteś tutaj: » Strona główna » Mięso

Mięso

T-Bone stek ''Irish Nature'', ok. 550-650 g/szt.

T-Bone stek ''Irish Nature'', ok. 550-650 g/szt.

Steki ze szlachetnej rasy bydła Limousine. Zawdzięczają swoją nazwę szczególnemu rodzajowi cięcia, które pozostawia wewnątrz steka kość w kształcie litery T. Większa część mięsa po jednej stronie kości to rostbef, natomiast po drugiej stronie znajduje się część polędwicy. T-bone'y doskonale nadają się do grillowania i smażenia. Ze względu na dwa rodzaje mięsa i rozdzielającą je kość, części t-bone'a smaży/grilluje się w różnym tempie: mięso bliżej kości przygotowuje się szybciej od tego na brzegach, a polędwica jest szybciej gotowa od rostbefu. Smaży się je 6 - 8 min. z każdej strony. T-bone'y sprzedawane są na kilogramy. Jedna sztuka waży ok 0,55 - 0,65 kg. więcej »
Dodano: 2015-01-27
Brak danych

Rodzaj:wołowina
Dodatkowe informacje:organiczne

Argentyńska polędwica wołowa ''Angus'', 3/4 lbs, ok. 1,5 kg/szt, vacum

Argentyńska polędwica wołowa ''Angus'', 3/4 lbs, ok. 1,5 kg/szt, vacum

Wołowina z rasy krów Angus, to jedno z najznakomitszych mięs świata. Argentyna słynie ze swojej wołowiny. Mięso Angusa jest soczyste, miękkie i bardzo często wybierane przez szefów najlepszych restauracji na świecie. więcej »
Dodano: 2015-01-26
Brak danych

Rodzaj:wołowina
Dodatkowe informacje:organiczne

Biodrówka cielęca, ok. 2 kg/szt., vacum

 Biodrówka cielęca, ok. 2 kg/szt., vacum

Doskonałej jakości cielęcina. Idealna na pieczeń w całości lub krojona na steki Produkt po zamówieniu zostanie zważony i dopiero wyceniony. więcej »
Dodano: 2015-01-23
Brak danych

Rodzaj:cielęcina
Dodatkowe informacje:organiczne

Linumerski gulasz cielęcy ręcznie krojony, 1 kg / op.

 Linumerski gulasz cielęcy ręcznie krojony, 1 kg / op.

Dużo ruchu wśród dziewiczej przyrody to warunek uzyskiwania wysokogatunkowego mięsa. Świeże zioła i trawy zapewniają różowy kolor i pierwotne aromaty mięsa. Delikatna cielęcina z Linum odkłada tłuszcze wewnątrz mięśni i jest wyjątkowo soczysta. Tak delikatne mięso marmurkowane tłuszczem nadaje się szczególnie na krótkie smażenie lub pieczeń cielęcą. więcej »
Dodano: 2015-01-23
Brak danych

Rodzaj:cielęcina
Dodatkowe informacje:organiczne

Biodrówka na steki Angus, Argentyna, ok. 2,5kg / szt.

 Biodrówka na steki Angus, Argentyna, ok. 2,5kg / szt.

Wołowina z rasy krów Angus, to jedno z najznakomitszych mięs świata. Argentyna słynie ze swojej wołowiny.Mięso Angusa jest soczyste, miękkie i bardzo często wybierane przez szefów najlepszych restauracji na świecie.Ten kawałek jest idealny do przygotowania pięknych steków w bardzo dobrej cenie. Delikatna warstwa tłuszczyku, sprawia że mięso jest soczyste i nie wysycha podczas grillowania lub smażenia. więcej »
Dodano: 2015-01-22
Brak danych

Rodzaj:wołowina
Dodatkowe informacje:organiczne

Antrykot wołowy z Irlandii 'Irish Nature', ok. 3,0 kg/szt.

 Antrykot wołowy z Irlandii 'Irish Nature', ok. 3,0 kg/szt.

Wołowina z Irlandii to chyba najlepsza w tej chwili wołowina w Europie. Doskonale warunki hodowlane "Zielonej Wyspy" pozwalają osiągnąć doskonałe rezultaty. Mięso jest krwiste, soczyste i bardzo delikatne. więcej »
Dodano: 2015-01-22
Brak danych

Rodzaj:wołowina
Dodatkowe informacje:organiczne

Antrykot wołowy Argentyna ''Angus'', ok 2,5 kg/szt.

 Antrykot wołowy Argentyna ''Angus'', ok 2,5 kg/szt.

Wspaniały kawałek mięsa na steki "rib eye steak". Idealne proporcje mięsa i tłuszczyku sprawiają, że steki z antrykotu są soczyste i wyraziste w smaku. Wołowina z rasy krów Angus, to jedno z najznakomitszych mięs świata. Argentyna słynie ze swojej wołowiny. Mięso Angusa jest soczyste, miękkie i bardzo często wybierane przez szefów najlepszych restauracji na świecie. więcej »
Dodano: 2015-01-22
Brak danych

Rodzaj:wołowina
Dodatkowe informacje:organiczne

US Beef antrykot wołowy, ok. 4 kg/szt.

 US Beef antrykot wołowy, ok. 4 kg/szt.

Doskonała porcja, prawdziwej amerykańskiej wołowiny. Stek z antrykotu to prawdziwa tradycja amerykańskiej kuchni. więcej »
Dodano: 2015-01-22
Brak danych

Rodzaj:wołowina
Dodatkowe informacje:organiczne