Pierogi ruskie ręcznie lepione, pakowane są próżniowo (termin przydatności do spożycia - do 14 dni w temp. 0-8°C) bądź w zwykłe, zgrzewane woreczki, bez próżni (termin przydatności do spożycia – do 4 dni w temp. 0-8°C).
Produkty po podgrzaniu (piekarnik, grill, mikrofalówka, wrząca woda) nadają się bezpośrednio do spożycia.
Wagę produktu dostosowujemy do indywidualnych potrzeb naszych klientów oraz możemy wyprodukować inny asortyment na specjalne zamówienie klienta.
NASZE PRODUKTY SĄ ZDROWE, PRODUKOWANE Z NATURALNYCH SKŁADNIKÓW, NIE POSIADAJĄ POLEPSZACZY SMAKU JAK RÓWNIEŻ NIE ZAWIERAJĄ KONSERWANTÓW. więcej » Dodano: 2013-08-27 Super Smaczek |
Pakowane w 350g. kolorowe opakowania.
Farsz zawiera połówki śliw węgierek, bez pestek.
Formowane w kształt tradycyjnych pierogów, ręcznie klejone. więcej » Dodano: 2011-05-17 PPHU "Daka" Pierogi Łąckie Składniki: | śliwa węgierka | Kraj pochodzenia: | Polska |
|
Pakowane w 300g. kolorowe opakowania.
Farsz zawiera ćwiartki świeżych jabłek, pochodzących wprost od Łąckich sadowników. Delikatnie doprawiane cynamonem.
Formowane w kształt tradycyjnych pierogów, ręcznie klejone. więcej » Dodano: 2011-05-17 PPHU "Daka" Pierogi Łąckie Składniki: | jabłko Łąckie | Kraj pochodzenia: | Polska | Dodatkowe informacje: | bez cukru |
|
Pakowane w 350g. kolorowe opakowania.
Farsz zawiera całą truskawkę.
Formowane w kształt słoneczka, ręcznie klejone. więcej » Dodano: 2011-05-17 PPHU "Daka" Pierogi Łąckie Składniki: | truskawka | Kraj pochodzenia: | Polska | Dodatkowe informacje: | bez cukru |
|
Pakowane w 400g. kolorowe opakowania.
Farsz składa się ze świeżej kapusty, którą gotujemy, siekamy oraz delikatnie podsmażamy. Kolejnym składnikiem jest mięso wieprzowe, odpowiednio przygotowywane a następnie podsmażane i doprawiane aby podkreślić walory smakowe.
Formowane w kształt tradycyjnych pierogów, ręcznie klejone. więcej » Dodano: 2011-05-17 PPHU "Daka" Pierogi Łąckie Składniki: | mięso wieprzowe | | świeża kapusta | Kraj pochodzenia: | Polska | Dodatkowe informacje: | bez konserwantów |
|
Pakowane w 400g. kolorowe opakowania.
Farsz zawiera w całości mięso wieprzowe. Pochodzące prosto z masarni, które kolejno gotujemy, mielimy a następnie jest podsmażane i doprawiane aby podkreślić walory smakowe. Dodawana jest jeszcze podsmażana cebula.
Formowane w kształt tradycyjnych pierogów, ręcznie klejone. więcej » Dodano: 2011-05-17 PPHU "Daka" Pierogi Łąckie Składniki: | mięso wieprzowe | Kraj pochodzenia: | Polska | Dodatkowe informacje: | bez konserwantów |
|
Pakowane w 400g. kolorowe opakowania.
Farsz składa się z białego sera wiejskiego dostarczanego przez nowosądecką mleczarnię, która z kolei skupuje ser od regionalnych rolników poprzez to zapewniana jest delikatność farszu. Z kolei delikatnie dosładzane, pozwala się cieszyć subtelną słodyczą.
Formowane w kształt tradycyjnych pierogów, ręcznie klejone. więcej » Dodano: 2011-05-17 PPHU "Daka" Pierogi Łąckie Składniki: | ser biały | | cukier | Kraj pochodzenia: | Polska | Dodatkowe informacje: | bez konserwantów |
|
Pakowane w 350g. kolorowe opakowania.
Farsz zawiera w całości mięso wieprzowe. Pochodzące prosto z masarni, które kolejno gotujemy, mielimy a następnie jest podsmażane i doprawiane aby podkreślić walory smakowe.
Formowane na małe uszka więcej » Dodano: 2011-05-17 PPHU "Daka" Pierogi Łąckie Składniki: | mięso wieprzowe | Kraj pochodzenia: | Polska | Dodatkowe informacje: | bez konserwantów |
|
Pakowane w 350g. kolorowe opakowania.
Farsz składa się w całości ze świeżych pieczarek, które zakupujemy od okolicznych producentów posiadających certyfikaty jakości. Odpowiednio posiekane i podsmażone są doprawiane dla uzyskania wyrazistego smaku.
Formowane na małe uszka więcej » Dodano: 2011-05-17 PPHU "Daka" Pierogi Łąckie Składniki: | Pieczarki | Kraj pochodzenia: | Polska | Dodatkowe informacje: | bez konserwantów |
|
Pakowane w 400g. kolorowe opakowania.
Farsz składa się ze świeżej kapusty, gotowanej, krojonej oraz delikatnie podsmażanej. Kolejnym składnikiem są pieczarki pochodzące z gminy Łącko, poddawane obróbce mechanicznej oraz podduszane i smażone. Doprawiane aby podkreślić wyrazistość smaku pieczarek, a tak że odpowiednią ostrość kapusty.
Formowane w kształt tradycyjnych pierogów, ręcznie klejone. więcej » Dodano: 2011-05-17 PPHU "Daka" Pierogi Łąckie Składniki: | świeża kapusta | | mięso wieprzowe | Kraj pochodzenia: | Polska | Dodatkowe informacje: | bez konserwantów |
|
Pakowane w 350g. kolorowe opakowania.
Farsz zawiera całe borówki(jagody) Polskie.
Formowane w kształt tradycyjnych pierogów, ręcznie klejone. więcej » Dodano: 2011-05-17 PPHU "Daka" Pierogi Łąckie Składniki: | Borówki Polskie | Kraj pochodzenia: | Polska | Dodatkowe informacje: | bez cukru |
|
Pakowane w 400g. kolorowe opakowania.
Farsz składa się z białego sera wiejskiego. Skupowanego przez nowosądecką mleczarnie od regionalnych rolników, nadaje delikatności farszu. Susz ziemniaczany który w odpowiedniej proporcji z serem białym a tak że dobrze podsmażoną cebulą, pozwala się cieszyć smakiem domowych pierogów ruskich.
Formowane w krztałt tradycyjnych pierogów, ręcznie klejone. więcej » Dodano: 2011-05-17 PPHU "Daka" Pierogi Łąckie Składniki: | ser biały | | susz ziemniaczany | Kraj pochodzenia: | Polska | Dodatkowe informacje: | bez konserwantów |
|